NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Shel(l)ter (8+) in Sint-Martens-Bodegem


   • Shel(l)ter (8+) Photo #1
   1 of 1
   March 5, 2021

   Friday   7:30 PM

   Kamerijklaan
   Sint-Martens-Bodegem, Belgium 1700

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Shel(l)ter (8+)

   Een modern muzikaal sprookje voor het hoofd en het hart. 

   Op een nacht spoelt een jongen zonder herinneringen aan op de branding. Via de ontmoetingen op het strand leert hij de regels van het spel. Of leren de anderen nog het meest van hem?

   Zodra de lichten doven word je ondergedompeld in een zintuiglijke wereld waar nu eens de muziek, dan weer film of tekst je gidst door de gevoels- en belevingswereld van het bijzondere aanspoelkind. Met hem delen we de verwondering om alles voor het eerst te ontdekken en worden we deelgenoot van zijn ontmoetingen met kleurrijke figuren op het strand.

   ‘SHEL(L)TER’ is een modern sprookje voor het hoofd en hart met thema’s als ‘anders zijn’, naastenliefde en eigenwaarde. Over het universele verlangen naar bescherming, een thuis...

   Een voorstelling die bij momenten speels en dan weer ontroerend is, die verwondert, zinnestreelt maar ook bevraagt.   "Een dijk van een voorstelling is Shel(l)ter van Nathalie Teirlinck. (...) Met stip een van de knapste jeugdvoorstellingen van dit seizoen. - ****1/2 Bert Hertogs, Concertnews 


   In navolging van de internationaal bejubelde voorstellingen ‘Starend Meisje’ en ‘Slumberland’ slaan Zonzo Compagnie en de Gentse cineaste Nathalie Teirlinck opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe voorstelling waarbij film, muziek en theater een uitdagend verbond aangaan. Deze keer neemt Liesa Van der Aa (Speciale Vermelding Klara's 2020 als performer van het jaar) het muzikale luik voor haar rekening met schelpenensemble Spiral Consort als bondgenoot.    regie en tekst: Nathalie Teirlinck | compositie: Liesa Van der Aa en Jon Birdsong | muzikale uitvoering: Justine Bourgeus  en Spiral Consort (Bert Bernaerts, Jon Birdsong, Tobe Wouters of Niels Vanheertum) | video regie en scenario: Nathalie Teirlinck | een productie van Zonzo Compagnie en hetpaleis | in coproductie met Cultura Nova | met de steun van Vlaanderen en Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid | met dank aan het Aquarium-Museum van Luik.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Shel(l)ter (8+). Book your stay now!