NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Mooneye (nieuwe datum) in Leuven


   • Mooneye (nieuwe datum) Photo #1
   1 of 1
   February 17, 2021

   Wednesday   8:00 PM

   Martelarenplein 12
   Leuven, Belgium

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Mooneye (nieuwe datum)

   Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar woensdag 17 februari 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

   --

   Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht. Nog maar net 25 jaar, maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren.

   De ‘Mooneye EP’ die vorig jaar verscheen bij het Belgische Mayway Records, was meer dan een schot voor de boeg. Libberechts okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk sprong meteen in het oor, en vergelijkingen met Kevin Morby, Fleet Foxes én de almachtige Roy Orbison werden bovengehaald.

   Optredens als support van onder meer Great Lake Swimmers, Intergalactic Lovers, Chuck Prophet en Novastar maakten duidelijk dat Mooneye ook live als een magneet werkt. Libberecht en zijn strakke liveband barsten van de podiumprésence en brengen een concertzaal in geen tijd op temperatuur.

   In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

   Cost: 11.00 to 13.00

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Mooneye (nieuwe datum). Book your stay now!