Change Location × Belgium

  Recent Locations

   Falun Gong Meditatie - In Leuven in Leuven


   • Falun Gong Meditatie - In Leuven Photo #1
   1 of 1
   March 24, 2019

   Sunday  10:30 AM - 12:00 PM (weekly on Sundays for 50 times)

   Tiensestraat
   Leuven, Belgium 3000

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Falun Gong Meditatie - In Leuven

   Misschien moet je overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

   Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is deze meditatie echt iets voor jou!

   Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige cultivatiemethode die in 1992 met succes werd geïntroduceerd aan het Chinese publiek. Falun Dafa was meteen geliefd omwille van zijn geneeskrachtige werking en opmerkelijke levensfilosofie.

   De vijf oefeningen zijn het hulpmiddel voor het bereiken van een betere gezondheid, geestelijke harmonie en wijsheid. Er zijn vier staande oefeningen en een meditatie oefening die gemakkelijk en door iedereen uitgevoerd kunnen worden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

   De principes voor cultivatiebeoefening worden in detail uitgelegd in het boek Zhuan Falun. Falun Dafa wordt in meer dan 70 landen ter wereld door tientallen miljoenen mensen beoefend en wordt overal gratis aangeleerd.

   Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u30 tot 12u00 terecht in het Donatuspark te Leuven. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

   Voor meer info: Chaorong: 0487/280.724 of chaorong@fldf.be

   Categories: Outdoors & Recreation | Sports

   This event repeats weekly on Sundays for 50 times:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.