Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Emma Bale (postponed) in Leuven


   • Emma Bale (postponed) Photo #1
   1 of 1
   December 3, 2020

   Thursday   8:00 PM

   Martelarenplein 12
   Leuven, Belgium

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Emma Bale (postponed)

   Dit concert wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. De programmatoren van Het Depot zijn druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe datum. Van zodra wij meer weten, ontvangen alle ticketkopers een mail. Geef ons even de tijd om de puzzel te maken. We danken jullie voor al het begrip!

   Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

   --

   Met hits als 'Run, 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' staat Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares óóit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op de Dance Hall op Pukkelpop en stond ze in een uitverkochte AB Club. Een jaar later speelde ze in de zomer haar eerste show op Rock Werchter.

   Op amper twintigjarige leeftijd heeft ze intussen al op verschillende Europese podia gestaan en werden haar songs meer dan vijftig miljoen keer gestreamd. Dat ze sterker dan ooit terug is, bewijst ze met nieuwe single 'Joan'.

   Emma Bale trekt in het voorjaar van 2020 naar Belgische en Nederlandse concertzalen voor een aantal exclusieve liveshows waar ze haar nieuw werk zal voorstellen. Een passage in Het Depot kan uiteraard niet ontbreken. Welkom!

   Cost: 14.00 to 17.00

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.