NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Comedy@MTV: Dries De Vis in Sint-Amands


   • Comedy@MTV: Dries De Vis Photo #1
   1 of 1
   November 12, 2020

   Thursday   7:30 PM

   Sint-Amands, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Comedy@MTV: Dries De Vis

   We zijn geboren in een omgeving die we zelf niet hebben gekozen. Sommige groeien op in een groot huis met een eigen paard, anderen groeien op in een rijhuis langs de spoorweg. In welke mate heeft deze omgeving je karakter gevormd en is het mogelijk om dat karakter te hervormen? Als je minder zou twijfelen had je dan van dat kleine ideetje toch iets groots kunnen maken?

   In Morgen misschien brengt Dries De Vis een ode aan volwassen worden samen met een gitaar, een piano en verder niks om handen. Een muzikaal verhaal, dat balanceert tussen comedy en theater, en je meeneemt in een zoektocht naar wie we zijn en wie we hadden kunnen worden. Want als je soms niet even stilstaat, raak je na een tijdje niet meer vooruit.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates | Comedy | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Comedy@MTV: Dries De Vis. Book your stay now!