NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Chantal Goya in Brussels


   • Chantal Goya Photo #1
   1 of 1
   December 13, 2020

   Sunday   6:00 PM

   Victor Rousseaulaan 208 Te
   Brussels, Belgium

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Chantal Goya   geschreven en geregisseerd door Jean-Jacques Debout

   choreografie van Emmanuel Lenormand

   met Chantal Goya in de hoofdrol   Voor heel wat Franstaligen is 'Le soulier qui vole' dé musical uit hun jeugd. Mis deze herneming niet en haal met de kinderen jeugdherinneringen op in Vorst Nationaal.   h4. Het verhaal   In een klein dorpje in de Elzas nemen leerlingen afscheid van hun muziekleraar wanneer er plotseling een enorme schoen in de lucht verschijnt. In die schoen zitten een ooievaar en een jong meisje die naar het kleine dorp vliegen. Het is Marie Rose. Ze komt, dankzij de schoen van haar vriend de reus Balthazar, al haar vriendjes ophalen om hen mee te nemen naar een magisch bos. Daar treffen we het nougatinekasteel aan. Maar pas op: een stoute heks met een kleine ekster wil Marie Rose ontvoeren. Alle dieren in het bos mobiliseren zich en jagen op de heks en de ekster. Marie Rose neemt al haar vrienden mee naar het dorp Animauville, waar mooie feesten zullen plaatsvinden.   Helaas, dit alles is slechts een droom. De kinderen worden wakker in de Elzas en nemen afscheid van Marie Rose, die in de grote vliegende schoen zal vertrekken om hem, zoals beloofd, terug te brengen naar de grote reus Balthazar.   In dit verhaal maken ook de personages Lapin, Pandi Panda, Bécassine, Croque Monsieur, Guignol, Coucou, Alphabet, de muziekles, de kleine marionetten en de kleine roze konijntjes hun opwachting...   Kaarten kosten 35, 39, 49 en 59 euro.

   Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.   youtube:zs1dNoVRlLs

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Chantal Goya. Book your stay now!