Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Saturday Night Fever in Brussels


   • Saturday Night Fever Photo #1
   1 of 1
   November 18, 2017

   Saturday   3:00 PM

   Victor Rousseaulaan 208 Te
   Brussels, Belgium

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Saturday Night Fever

   Uiteraard zal ook in deze nieuwe creatie het verhaal worden gebracht van Tony Manero, een in Brooklyn wonende jonge Amerikaan met Italiaanse roots die alleen maar leeft voor de dans. Deze feestkoning raakt in een discotheek tot over zijn oren verliefd op de knappe Stephanie Mangano.

   In deze musicalbewerking, die volledig in het teken staat van het feest en de dans, wordt het verhaal van Tony en van de discojaren via sterke en ontroerende personages tot leven gebracht. De 19 hits van de originele soundtrack worden door dj’s en actuele artiesten in een musicalvorm gegoten.

   De choreografie ligt in handen van Stéphane Jarny (Salut les Copains, Disco, Love Circus). Voor de scenografie tekent de internationaal vermaarde Stéphane Roy, die o.a. werd onderscheiden voor zijn werk bij Cirque du Soleil. De spelerscast wordt binnenkort bekendgemaakt.

   Dit spektakel is in het Frans, maar de meest emblematische hits uit Saturday Night Fever worden in hun originele versie vertolkt.

   Kaarten kosten 40, 50, 62 en 72 euro.
   Reserveren via de link hiernaast.
   Rolstoelplaatsen uitsluitend telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Saturday Night Fever