Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Kids United in Brussels


   • Kids United Photo #1
   1 of 1
   July 1, 2017

   Saturday   3:00 PM

   Victor Rousseaulaan 208 Te
   Brussels, Belgium

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Kids United

   Kids United is een groep van kinderen tussen 6 en 15 jaar die bekende liedjes zingen over vrede en hoop voor Unicef. De kinderen van Kids United geven op 21 mei hun allereerste – en inmiddels al lang uitverkochte – concert op het mythische podium van de Olympia in Parijs. Hun eerste album ‘Un monde meilleur’ (inmiddels goed voor drievoudig platina) prijkt zowel in Frankrijk als in België in de top van de verkooplijsten.

   Het album werd in Frankrijk uitgebracht in samenwerking met Unicef (*) en onder het meter- en peterschap van Hélène Ségara en Corneille. Het bevat liedjes van o.a. Daniel Balavoine, John Lennon, Stromae en Pharrell Williams. De eerste single eruit, ‘On écrit sur les murs’, oorspronkelijk vertolkt door Demis Roussos in 1988, kreeg al meer dan 69 miljoen views op YouTube.

   Kaarten kosten 40, 50, 55 en 60 euro.

   (*) In Frankrijk gaat een deel van opbrengsten van de verkoop van het album en de concertkaarten naar Unicef om de ploegen op het terrein toe te laten hun acties ter bescherming van kwetsbare kinderen verder te zetten en te versterken.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Kids United