Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Jasper Steverlinck - Extra show in Leuven


   • Jasper Steverlinck - Extra show Photo #1
   1 of 1
   May 1, 2018

   Tuesday   8:00 PM

   Martelarenplein 12
   Leuven, Belgium

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Jasper Steverlinck - Extra show

   Het concert van Jasper Steverlinck op 17 november in Het Depot verkocht in een sneltempo uit. U kon hiervoor geen ticket bemachtigen? Geen zorgen, wegens groot succes besloot Jasper Steverlinck voor een tweede maal af te zakken naar uw favoriete Leuvense concertzaal! Primeur: het tweede concert zal volledig in het teken staan van zijn nieuwe album dat in maart wordt gereleased.

   Jasper Steverlinck is angeliek, betoverend en in staat om mens en dier te ontroeren bij een eenvoudige uithaal. Naast aanvoerder van hitlijsten (zijn versie van 'Life on Mars' van David Bowie stond wekenlang op één) is hij ook een musician’s musician: talloos zijn de collega’s die van hun paard gebliksemd werden als ze hem voor het eerst hoorden. Zo ook Brian Molko van Placebo, die na het zien en horen van Jasper zijn Engels management de opdracht gaf om die vocale goudmijn te tekenen.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.